Sylvia Sivholm Cobos

Sylvia Sivholm Cobos

Grundaren och ägare av West Coast Pole & Dance Studio , började sin danskarriär som 9-åring med dom vanligaste och populäraset dansvarianterna i den åldern; jazzbalett, bugg, twist, foxtrot.
I högstadiet valde hon att fortsätta med jazzdans och modern dans som hon tränade fram till i mitten av 20-årsåldern. Efter en lång paus med dansen på 14-år började Sylvia med Polesports som 39-åring år 2016.

Sylvia har en Kandidatexamen som Legitimerad Tandhygienist och efter 16 år inom yrket valde hon att följa sin passion.
Hon är även utbildad inom Biomechanics och Fysiologi samt Internationellt Certifierad level 2 domare för IPSF.

”Detta är något av det mest fantastiska och roliga jag har tränat och jag försöker förmedla samma glädje till mina elever som pole har gett mig. På mina klasser lär jag ut teknikerna sakligt och pedagogiskt, det glädjer mig otroligt att se mina elever utvecklas och finna kärleken för sporten.”

Sylvia undervisar i Pole Grundutbildning och upp till Forts 3 nivå samt håller i Intro till Pole pass.

Följ Sylvia på Instagramhttps://www.instagram.com/szilva_76/