Luftakrobatik

Luftakrobatik

Aerial Silks (tyg), Aerial Rope (rep), Aerial Straps samt Aerial Hoop som även kallas lyra eller cirkusring.
På våra luftakrobatikkurser kan du antingen kan välja enbart Aerial Silks(tyger), Aerial Rope(rep), Aerial Straps eller Aerial Hoop(cirkusring), vi håller isär dom olika disciplinerna.

Lämplig klädsel leggings och åtsittande tröja.

Grundnivå för Aerial Hoop och Rope är 60 min per tillfälle, för Aerial Silks och Straps är dom 75min per tillfälle. Inga förkunskaper krävs.
Vid Straps är det bra om man har tränat lite luftakrobatik sedan tidigare och är någorlunda fysisk stark, bra vana med att vara i inverterat läge - hänga uppochned.

Fortsättning/Avancerad Aerial Silks och Hoop är 75min per tillfälle.
Förkunskaper: minst 1 termin av nybörjare. *proficient in french&russian climb, bent arm inversions, opposite side -> hipkey, catcher’s, basic understanding of same side, opposite side, center pole and feels that: “rope is dope” Let’s rope!!
We will be working on hipkey combos, catcher’s, hipkey and s-wrap based drops, different climbs, windmills and a whole lot more!

För att avancera i din pole- och luftakrobatikkträning föreslår vi att du kombinerar din träning med styrke- och stretchklasser. Du kommer att upptäcka att när du är starkare och mer flexibel så kommer du även att progridera fortare i din övriga träning och det blir mycket lättare och roligare.

Priser Luftakrobatik 10/12 veckor

Aerial Silks alla nivåer 75 min 2650/3050 kr
Aerial Hoop Grundnivå 60 min 2450/2900 kr
Aerial Hoop Fortsättning 75 min 2650/3050 kr
Aerial Straps 75 min 2650/3050 kr
Aerial Rope Nyb 60min, Forts 75min 2450/3050 kr
Drop-In 300 kr

Handla mer och få rabatt:

Är du Student och har studielån? Då har du 10% rabatt på utvalda pole- och luftakrobatikkurser. Ange rabattkod student10 i kassan samt maila in en skärmdump på ditt giltiga Mecenatkort till info@wcps.se

Är du pensionär? Då har du 10% rabatt på utvalda pole- och luftakrobatikkurser. Ange rabattkoden masters+65 i kassan. Gäller för max fyra kurser åt gången.

Multipass10 är en rabattkod för dig som köper flera kurser. Kan ej kombineras med andra rabatter. Ange kod multipass10 i kassan.
Gäller ej koreografi och open pole.

ePassi och Actiway
För dig som har möjlighet att utnyttja ditt friskvårdsbidrag med ePassi och Actiway. För varje köp med ett maxbelopp på 2100kr. Välj Faktura som betalningsalternativ i kassan och skriv in koden ePassi. Du kommer inte att få någon faktura utan du betalar istället direkt med hjälp av appen.