Hanna Löfving

Hanna Löfving

Hanna Löfving

Hanna mötte poledance på en möhippa för 7 år sedan och kände direkt att det var kärlek vid första spinnen. Hon började sin första polesprots klass år 2014 när hon flyttade till Göteborg. Hanna har sedan barndomen alltid dansat - allt från balett och bugg till hiphop och modern dans. Hanna tävlade i pole 2015 och har alltid tänkt att hon vill upp på scenen igen.

Förutom att själv tävla har hon ett stort engagemang inom sporten och missar helst inget SM, hon har även utnämnt sig till Therese Berges https://wcps.se/therese-berge/största groupie och hängde med till Barcelona som support när Therese tävlade i VM.

Hanna har flerårig instruktörsvana inom Polefitness, men fick ta en paus från sporten för att lägga fokus på sina två barn (varav den äldsta 3,5-åringen älskar att klättra på stången hon med). Nu är Hanna äntligen tillbaka som instruktör på nivåerna Pole Fortsättning - Avancerad.

Hannas favorittrick: allt med armbågsgrepp
Hannas utmaningar: allt med ryggflexibilitet

"Jag har älskat pole sen första stund, helst skulle jag dansa dag och natt. Det som främst fått mig att fastna är enkelheten i att avancera, något som känns extremt långt bort i början av en lektion kan man efter lite övning och några tekniktips enkelt bemästra - ibland måste man traggla längre, men det är som om inget känns omöjligt! Eller jo, okej då, en hel del, men det är också en del av charmen, utmaningarna tar aldrig slut, men i stunden där du är kommer du aldrig sluta lyckas med nya saker."

Hanna talar Svenska och Engelska.