Allmänna Regler

Allmänna regler

FÖRHÅLLNINGSREGLER

Välkommen till West Coast Poledance Studio, innan du påbörjar ditt träningspass så ber vi dig läsa igenom följande regler och även följa dessa.

Lokalen är skofri. Tag av dig skorna vid entrédörren och lämna dom på skostället eller på mattan.

Observera att all träning sker på egen risk. WCPS Studio ansvarar inte för personskador och annan kroppsskada. Har du problem med rygg eller nacke, kontakta gärna en legitimerad läkare alternativt en sjukgymnast om du är osäker för att få en utvärdering. Ha gärna en privat fritidsförsäkring alternativ olycksfallförsäkring tecknad via din hemförsäkring.

Vid sjukdomsfrånvaro går det bra att ta igen ett missade pass under din kursperiod på ngn av dom andra kurserna. Vid icke sjukdoms grundande frånvaro har du som elev inte rätt till att ta igen din missad klass, detta då platsantalet är begränsat. Gå gärna med i FB gruppen ” WCPS Elever Träna Tillsammans” där ni kan kommunicera elever/instruktörer.

Kom i tid till din klass, kom inte allt för tidigt så att du stör den pågående klassen eller för sent. Vet du om att du blir sen någon dag till din klass så meddela gärna instruktören i god tid så att dom är förberedda på ett eventuellt avbrott, likaså om du är sjuk behöver du meddela WCPS om detta.

Tänk på att inte sprida ut dina saker, det finns andra som också behöver få plats. Lämna gärna dina saker i och runtom soffan. Städa ALLTID undan efter dig, detta gäller både redskap och skräp som det eventuellt efterlämnat.

Ha gärna din mobiltelefon på tyst läge under pågående klass så att du inte stör dina kursare eller instruktören.
Du får gärna filma eller fota det du har lärt dig eller det ni övar på men se till att göra detta under dom sista minutrarna av klassen. Alla måste visa hänsyn till varandra och inte störa våra kursare. Vid fotografering eller filmning se till att dina kursare inte hamnar med på bild - alla kanske inte vill synas på din telefon, hör med dom innan. Detta gäller även under OP.

Det är förbjudet att använda smycken då dom kan fastna på stängerna och på hoop och silks. Detta för att undvika att smycken eventuellt rycks loss från kroppen och orsakar skada, men även för att undvika repor på stången och på hoop samt silks.

Det är även förbjudet att slänga sig på stängerna med full kraft, detta då det är en säkerhetsrisk. Även om stängerna sitter fastbultade i taket så finns det inga garantier på att dom inte ruckas och att bultarna släpper. Stängerna kan alltid lossa ifrån golvet detta då samtliga har spinning funktion.

Vi föreslår att inte använda bodylotion eller bodybutter samma dag som träningen sker då detta hindrar att man fäster på stängerna. Har du mycket torr hud så föreslår vi att du smörjer in dig tidigt på morgonen med enbart ett väldigt tunt lager. Torr hud orsakar också att huden inte fäster tillräckligt bra på stängerna.

Efter avslutad klass och OP har du ansvaret för att din stång samt övriga redskapet du eventuellt använt rengörs ordentlig med trasa och medel som förses av WCPS Studio. Städa ALLTID undan efter dig.

Håll gärna volymen på din musik på en lyssnarvänlig nivå, stör inte dina pole:are runt omkring dig, visa hänsyn till dina träningskamrater men även till våra grannar. Upptäcker vi att vårt högtalarsystem är trasigt, så kallade sprängda högtalare etc så kommer vi debitera dom personer som sist befann sig på OP. Detta gäller även annan förstörelse av våra lokaler och inredning.

WCPS ansvarar inte för dina värdesaker, håll dom under uppsikt!

OBSERVERA! Alkoholförtäring är förbjudet i våra lokaler!

Hos oss kan du nyttja GRATIS WIFI.

HAPPY POLEING PEOPLE