Om Oss

Studion

Välkommen till Göteborgs största Poledance studio, ni hittar oss i hjärtat av Göteborg vid Backaplan/Kvillebäcken.

På våra 520kvm har du möjlighet att välja mellan olika träningsformer. Vi erbjuder kurser inom polesport, luftakrobatik, styrka- och flexibilitet samt olika former av koreografi och dans. Kom ihåg - vi håller isär olika discipliner!

Hos oss har du även tillgång till daglig Open Pole - vilket innebär fri träning för den som tidigare utövat polesports och luftakrobatik och är kunnig inom dessa discipliner. Elever som önskar stretcha eller träna koreografi och dans på egen hand kan även utnyttja våra Open Pole-tider.

Lokalen är fördelad på fem salar. Två salar är avsedda för polesports med högt i tak, två salar har normal takhöjd och är avsedda för dans samt övriga klasser. En sal är avsedd för luftakrobatik och för andra träningsmöjligheter.
Vi har totalt 18 pole-stänger, varav två är i mässing för att vänja sig inför tävling. Samtliga stänger går lätt att ställa på spinning från statisk.

Studion är väl utrustad med olika redskap för yoga och landningsmattor att både ha runt stängerna eller för luftakrobatik.
Musikanläggning finns med möjlighet att koppla in smartphone.

I vår stora rymliga lobby har du möjlighet att sitta i lugn och ro och invänta din klass.
Studion är handikappanpassad med ramp och handikapptoalett.

Försäljning av olika grepp produkter samt kläder sker under normal lektionstid.
Vi är även anslutna till Bruce.app, black.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?
Träningsformen är friskvårdsgrundande.
För dig som har möjlighet att nyttja ditt friskvårdsbidrag så är vi anslutna till ePassi och Actiway. Till er som inte är anslutna till just dessa, lämnas kvitto.

Om jag är student, 65+ eller köper mer än en kurs?
Glöm inte att dra fördel av våra rabatter för studenter och pensionärer, samt multirabatt för dig som bokar två eller flera kurser.
student10 anger du i kassan om du är student, då får du 10%rabatt på varje kurs maila en skärmdump på ditt mecenatkort till
info@wcps.se
masters+65 anger du i kassan om du är 65 år fyllda ger dig 10% på utvalda kurser
mutlipass10 anger du i kassan om du handlat mer än en kurs ger dig 10% från andra kursen

Hur hittar jag till er!
Ni hittar oss på hörnet av Gamla Tuvevägen 22 och Gustaf Dahlénsgatan 13 (ingång från framsidan mot parkeringen Gamla Björlandavägen), i samma byggnad som den Första Nordic Wellnes på Backaplan/Kville.
Hit tar ni er lätt med spårvagn nr 6,13,17 och buss SVART express som avgår från Centralstationen alternativt Nordstan. Hållplats är Vågmästareplatsen eller Gamla Tuvevägen. Från Kville Saluhall är det cirka 350m promenadväg.

Hur kontaktar jag er?
Kontakta oss alla dagar enklast via mail kontakt@wcps.se
Vi svarar vanligtvis inom 24 tim.


OBSERVERA!

Lokalen är låst för allmänheten och endast du som har förbokade pass har möjlighet att tillträde med din elektroniska nyckel.
Var uppmärksam på förkylningssymptom, dra inte in smitta i studion. Känner du av minsta förkylning så ska du stanna hemma.

West Coast Pole i Göteborg WCPS Huvudentré
West Coast Pole
West Coast Poledance Studio Göteborg
West Coast Poledance Studio i Göteborg WCPS Aerial Salen
West Coast Poledance Studio i Göteborg WCPS Aerial Salen
West Coast Poledance Studio i Göteborg WCPS Dans Twerk Stretch Burlesque Salen
West Coast Poledance Studio i Göteborg WCPS Dans Twerk Stretch Gröna Salen