Om Oss

Studion

Ni hittar oss på hörnet av Gamla Tuvevägen 22 och Gustaf Dahlénsgatan 13 (ingång från framsidan mot parkeringen Gamla Björlandavägen), i samma byggnad som den Första Nordic Wellnes på Backaplan/Kville.
Hit tar ni er lätt med spårvagn nr 6,13,17 och buss SVART express som avgår från Centralstationen alternativt Nordstan. Hållplats är Vågmästareplatsen eller Gamla Tuvevägen. Från Kville Saluhall är det cirka 350m promenadväg.

Välkommen till Göteborgs största Poledance Studio vi välkomnar dig i vår stora rymliga lobby på 87 kvadratmeter, där du kan sitta i lugn och ro och invänta din klass. I dagsläget är vi i full fart med att renovera vår nya dusch och vårt omklädningsrum. Lokalen är handikappanpassad med ramp och handikapptoalett.

I vår Lilla Polesal som är på 79kvadratmeter har vi totalt 9st stänger varav 8 av dom är av märket X-pole Xpert, samtliga med X-lock mekanism så att dom lätt går att sätta på spinning från statisk. En stång är av märket Gym Pole med One Click system.
Stängerna är mellan 372-392cm höga med ett avstånd på cirka 2meter mellan varandra, 7st av stängerna är i rostfritt stål vilket är allergivänligt. Två av stängerna är i mässing med tre meters avstånd ifrån varandra, detta gör det möjligt att öva och bli komfortabel med stängerna inför tävling.
Samtliga stänger har en diameter på 45mm, vilket är standard.

I vår Stora Polesal som är på 106kvadratmeter har vi totalt 9 st stänger, varav 7 av dom är av märket Gym Pole och har One Click system vilket gör att det en enkelt att byta snabbt från static till spinny. Två av stängerna är av märket Sun Pole.
Stängerna är mellan 351-366cm höga med ett avstånd mellan 250-305cm mellan varandra. Stängerna från Gym Pole är i rostfritt stål vilket är allergivänligt. Stängerna från Sun Pole är i mässing vilket gör att du nu har möjlighet att få 100% chans att känna på riktiga tävlingsstänger inför SM.
Samtliga stänger har en diameter på 45mm, vilket är standard.

Luftakrobatik salen är 45 kvadratmeter stor med totalt 5 stycken takfästen att utöva Hoop, Silks, Rope pch Straps. Vi har totalt 4 st Hoop, 6 st Silks i olika tyger både för nybörjare och mer erfarna, 4 st Rope och 4 par Straps. Swivel samt karbinhakar finns på plats. Kom ihåg (!) DON`T SCREW UP!

I våra två rymliga danssalar på 76 kvadratmeter och på 86 kvadratmeter finns även möjlighet att utöva olika stilar av dans, yoga samt stretching.

Studion är välutrustad med yogamattor,yogaringar, yogablocks och yogaband. Vi har även landningsmattor att både ha runt stängerna eller när du utövar din luftakrobatik.
Musikanläggning finns med möjlighet att koppla in smartphone.

Försäljning av MySan Swepole Grip, Itac, Sticky Molly produkter samt Tygkassar och poleshorts sker under lektionstid då det finns en ansvarig instruktör på plats - hör med dom om du behöver något!

Kontakt:
Kontakta oss alla dagar enklast via mail. Vi svarar vanligtvis inom 24 tim.

OBSERVERA!
Det får max vistas 50 personer i våra lokaler. Lokalen är låst för allmänheten och endast du som har ett förbokat pass har möjlighet att tillträda med din elektroniska nyckel.

Vi önskar uppmärksamma alla som kommer till oss för att träna att vi följer rekommenderade allmänna lokala föreskrifter från Folkhälsomyndigheten.
Tvätta händerna med tvål och vatten minst 30sekunder när du kommer till studion, Corona viruset är känsligt och dess hölje löses upp av rengöringsprodukter, tag gärna handsprit efteråt och gärna flera gånger under klassens gång för att vara extra noggrann med hygienen.
Studion tillhandahåller handsprit och det finns utplacerat runtom i studion så du slipper springa ifrån din klass.
Du som elev ska som tidigare och även i nuläget och som i framtiden fortsätta torka av dina redskap med din personliga trasa som tillhandahålls utav studion och som du sedan lägger i tvättkorgen.
Var uppmärksam på förkylningssymptom, dra inte in smitta i studion. Känner du av minsta förkylning så ska du stanna hemma.

Vi är anslutna till Bruce.app för Blackmedlemmar. Dessa klasser avser Intro till Pole, Stretch och Styrka, Drop-in i mån av plats samt Open Pole - vilket innebär fri träning för den som tidigare utövat polesports och luftakrobatik och är kunnig inom dessa discipliner. Du som önskar stretcha på egen hand kan även utnyttja våra Open Pole tider.

ePassi och Actiway; För dig som har möjlighet att utnyttja ditt friskvårdsbidrag med ePassi.
Vi erbjuder även rabatter för studenter och pensionärer

West Coast Pole i Göteborg WCPS Huvudentré
West Coast Pole
West Coast Poledance Studio Göteborg
West Coast Poledance Studio i Göteborg WCPS Aerial Salen
West Coast Poledance Studio i Göteborg WCPS Aerial Salen
West Coast Poledance Studio i Göteborg WCPS Dans Twerk Stretch Burlesque Salen
West Coast Poledance Studio i Göteborg WCPS Dans Twerk Stretch Gröna Salen