Stretch/Styrka/Yoga

Stretch/Styrka/Yoga

För att avancera i din pole- och luftakrobatikkträning föreslår vi att du kombinerar din träning med styrke- och stretchklasser. Du kommer att upptäcka att när du är starkare och mer flexibel så kommer du även att avancera fortare i din övriga träning och det blir mycket lättare och roligare.

Stretch/flexibilitetkurs är en effektiv form av träning för att bli mer smidig, vig och är dessutom stärkande för hela kroppen. Detta är en skön träning inför till exempel ett polepass eller för att kombinera med våra luftakrobatikkurser.
Stretchklasser gör att du stärker din kropp och ökar din vighet och smidighet, du blir mer balanserad och symmetrisk.
Extra kärlek läggs på dina höfter, axlar och rygg. På våra klasser stretchar ni på ett säkert sätt där instruktören ser till att du utvecklar din styrka i trick som kräver vighet i dess positioner.
Stretchpassen är 50min.
1050kr/ 5 klasser
1950kr/ 10 klasser
Drop-in pass 220kr/pass

Pole-styrka och Stretch, förbereder din kropp för högre svårighetsgrader efter nybörjarnivå inom polesport där det krävs mer styrka och lite mer kondition för att klara svårare tekniker som upp-och-ner häng, tyngre klättring upp-och ner och dylikt.
En bra kurs för dig som behöver bli starkare och mer uthållig inom denna krävande sport.
För att avancera i din pole- och luftakrobatikkträning föreslår vi att du kombinerar din träning med styrke- och stretchklasser. Du kommer att upptäcka att när du är starkare och mer flexibel så kommer du även att avancera fortare i din övriga träning och det blir mycket lättare och roligare. Med våra styrkeklasser ökar du din muskeltonus på dom rätta ställen samt blir mer balanserad och symmetrisk i din kropp.
Individanpassad där instruktören fokuserar på dina svagheter.
1050kr / 5 klasser, 50min
1950kr / 10 klasser, 50min
Drop-in pass 220kr/pass

Active Yoga, en kurs som är inspirerad och framtagen för dig med grunder i pole- och luftakrobatikträning. Här kommer ni få ett litet mer fysiskt krävande yogapass men med inslag av lite roligare element som huvudstående.
Godmorgon Yoga, varför inte avsluta arbetsveckan genom att börja fredagen med ett avslappnande yoga pass! Varje fredag morgon erbjuder vi yoga pass för den stressade.
Vi fokuserar på rörlighet och flow, perfekt för dig som behöver bli lite mjukare i kroppen. Självklart det skönaste inom yoga - savasana, avslappning där all stress och press släpper.
1050kr / 5 klasser, 50min
1950kr / 10 klasser, 50min
Drop-in pass 220kr/pass

Handstående/Handstands
Våra axlar använder vi i vår dagliga rörelsemekanik både medvetet och omedvetet. Vi behöver ge våra axlar extra kärlek och omtanke och med denna kurs kommer Annika att stärka upp dina axlar på ett skonsamt men på ett mycket roligt sett.

Axeln är vår mest komplexa kroppsdel och den leden i kroppen som har störst rörelseomfång. Den är sammansatt av fyra leder mellan skulderbladet (skapula), nyckelbenet (klavikel), överarmen (humerus) och ryggen. Detta ställer stora krav på stabiliteten i axeln.
Axelns passiva stabilitet stärks av en broksring (labrum), broksringen ligger runt hela ledkanten och fungerar även som fäste för ledband och muskler.
Den aktiva stabiliteten skapas av dom muskler och senor som ligger runt axeln. Musklerna samarbetar med stabilitet och vanligtvis välkoordinerat och utan smärta om axeln är frisk.
1950kr / 10 klasser, 50min

Barrestyrka/Yogastretch
Balettstyrka & yogastretch är perfekt för alla som vill utvecklas tekniskt och artistiskt i pole, luftakrobatik och dans. Klassen kommer att öka din rörlighet och flexibilitet, bygga grundlig styrka och förbättra koordinationen och kroppsmedvetenheten.
Ni kommer att börja med balettstyrka (floorbarre) – Floorebarre är övningar som utförs på golvet och baseras på typiska balettrörelser, och sedan avsluta med Yoga för att främst stretcha ut olika muskelgrupper och bindväven.
1050kr / 5 klasser, 50min

ePassi och Actiway
För dig som har möjlighet att utnyttja ditt friskvårdsbidrag med ePassi och Actiway. För varje köp med ett maxbelopp på 2100kr. Välj Faktura som betalningsalternativ i kassan och skriv in koden ePassi. Du kommer inte att få någon faktura utan du betalar istället direkt med hjälp av appen.

Handla mer och få rabatt:

Är du Student och har studielån? Då har du 10% rabatt på utvalda pole- och luftakrobatikkurser. Ange rabattkod student10 i kassan samt maila in en skärmdump på ditt giltiga Mecenatkort till info@wcps.se

Är du pensionär? Då har du 10% rabatt på utvalda pole- och luftakrobatikkurser. Ange rabattkoden masters+65 i kassan. Gäller för max fyra kurser åt gången.

Multipass10 är en rabattkod för dig som köper flera kurser. Kan ej kombineras med andra rabatter. Ange kod multipass10 i kassan.
Gäller ej koreografi och open pole.

 

 

 

WCPS West Coast Poledance Studio West Cost pol & Dance Studio Göteborg
WCPS West Coast Poledance Studio West Cost pol & Dance Studio Göteborg
WCPS West Coast Poledance Studio West Cost pol & Dance Studio Göteborg
WCPS West Coast Poledance Studio West Cost pol & Dance Studio Göteborg